Tryck OK för att fortsätta, batteriproblem (0003, 0004)

Vad skärmen säger Vad det betyder Vad du ska göra
Tryck OK för
att fortsätta,
batteriproblem (0003, 0004)
Batterinivån är låg eller batteriet behöver laddas. Tryck VÄLJ.
Placera roboten på laddningsstationen tills lysdioden visar ett fast vitt sken (för Botvac Connected) eller fast grönt sken (för modellerna XV, Botvac och Botvac D Series).
Starta roboten.
Om problemet kvarstår, klicka på chattikonen för att få hjälp eller gå till sidan Kontakta kundtjänst för fler alternativ.