Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Kontakta kundtjänst. (0002, 0005, 8000, 8001, 8012)

Vad skärmen säger Vad det betyder Vad du ska göra
Kontakta
kundtjänst.
(0002, 0005, 8000, 8001, 8012)
Batteriproblem Klicka på chattikonen för att få hjälp eller gå till vår sida Kontakta kundtjänst för fler alternativ.
Var denna artikel till hjälp?

  Back