Så här använder du Neato-rengöringsverktyget

Du kan rengöra både dammsugarborstar och -filter med Neato-rengöringsverktyget.

• Rengöring av borste: Ta bort borsten från roboten. Med hjälp av skärbladet på rengöringsverktyget skär du loss skräpet (hår eller fiber) som har trasslat in sig i borsten. Rikta in rengöringsverktygets skärblad mellan borstbladen med skärbladet under hår och fibrer. Skär loss hår och fibrer genom att trycka verktyget från dig längs borsten. Dra sedan loss allt hår och fibrer från borsten med hjälp av kammen.
    Neato_Comb1
  • Rengöring av filter: Ta loss dammbehållaren från roboten och ta ur filtret ur den. Rengör filtret genom att sätta kammens tänder mellan vecken i Neatos högeffektiva filter och borsta bort allt skräp i en papperskorg. Du kan även försiktigt borsta Neatos standardfilter med kammens tänder för att få bort skräp från filtermaterialet.
    Neato_Comb2