Ta bort alla hinder i min väg. (2012)

Vad skärmen säger Vad det betyder Vad du ska göra
Ta bort alla
hinder i min väg. (2012)
Neato-roboten har problem med att navigera i omgivningen. Åtgärda problemet och återuppta städningen. Om felet uppstår igen tryck på START-knappen och håll den nere i 15 sekunder. Återvänd till laddningsstationen och starta om rengöringen igen. Om problemet kvarstår, klicka på chattikonen för att få hjälp eller gå till sidan Kontakta kundtjänst för fler alternativ.