Vilka inställningarna för brandvägg och port fungerar med Neato Botvac Connected Series?

Om din Wi-Fi-router är 2,4GHz och ditt Wi-Fi-lösenord är korrekt, men du kan inte ansluta till servern är det möjligt att inställningarna för brandvägg och port måste ändras.

Vissa brandvägg- och portinställningar i Wi-Fi-routern kan förhindra att en anslutning med Neatos servrar. Du måste kontrollera din router för att se till att inställningarna för brandvägg och port är korrekt inställda. Se din routers dokumentation för specifika instruktioner.

• Obs! Innan du ändrar några inställningar på routern, spara och exportera din nuvarande konfiguration eller skriv ner inställningarna, om du behöver återställa till de ursprungliga inställningarna.

Portinställningar

Om du har en blockerad port eller en IP-säkerhetsblockering på routerns brandvägg, måste den konfigurerar att tillåta åtkomst till dessa portar:

• 80 (http) och
  • 443 (https)

Brandväggsinställningar

• Brandväggar har vanligtvis låg, medelhög och hög säkerhetsinställning.  Neato-robotar kan ha problem med medelhög och hög.  Försök ändra inställningarna till låg eller stäng av den och försök att ansluta till din Botvac Connected igen.