Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Jag hittar inte Neato-appen i Apple App Store i min iPad. Vad ska jag göra?

Om du använder en iPad, gå till Apple App Store och när du gör sökningen måste du ändra inställningen i den övre vänstra menyn till “endast iPhone”. Neato-appen är optimerad för iPhone men den fungerar bra på iPad.

Var denna artikel till hjälp?

  Back