Synkroniseras Eco och Turbo-läget mellan Neato Botvac Connected-roboten och Neato-appen?

När du använder robotens kontrollpanel, kan du ändra rengöringsinställning till ECO-läge och roboten kommer alltid att städa i ECO-läge när du påbörjar en rengöring via robotens kontrollpanel. Om du använder Neato-appen, är standardinställning alltid TURBO-läge. Om du vill starta en rengöring i ECO-läge med hjälp av Neato-appen, måste du ändra inställning varje gång du vill att roboten städar i ECO-läget. När rengöringen är klar, återgår roboten till inställningen TURBO. Du kan däremot schemalägga en ECO-rengöring och varje gång roboten genomför den rengöringen, kommer den att utföras i ECO-läge.