Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Använda Botvac Connected, Start & stopp-knappar samt LED-lampor

Vi rekommenderar att du ansluter din robot och använder Neato-appen för att få full tillgång till alla funktioner och kunna manövrera din robotdammsugare med appens enkla gränssnitt.

Du kan också starta en rengöring med Start-knappen på roboten.

Botvac Connected Start-knapp & LED-lampor

Var denna artikel till hjälp?

  Back