Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Hur gör jag för att hämta / öppna Neato-appen?

Neato-appen som är gratis kan du hitta på Apple App Store för iOS-enheter (stödjer iOS 8 eller senare) eller Google Play Store för Android-enheter (4.1 eller senare).

Var denna artikel till hjälp?

  Back