Hur uppdaterar jag Neato-appen?

Om du inte har automatiska uppdateringar för program ställd till ON (på) på din smarta telefon eller surfplatta, gå till Apple App Store eller Google Play på din telefon/surfplatta, klicka på UPPDATERINGAR, klicka på och scrolla ner för att se om Neato finns på uppdateringslistan. Om Neato finns på listan, klicka då på UPPDATERA och uppdateringen kommer att starta.