Hur gör jag för att uppdatera programvaran på min Neato Botvac D3 / D5 / Connected robotdammsugare?

Håll programvaran på din specifika modell av Botvac Connected robotdammsugare aktuell. När det finns en uppdatering av programvaran, visas ikonen för programvaran i din Neato-app på din robotdammsugares instrumentpanel uppdateringsikon. Klicka på ikonen för att initiera en automatisk uppdatering. Du kan använda din robotdammsugare medan programuppdateringen pågår.

Programvaran kan också uppdateras manuellt direkt på din robot.

• Plocka fram uppdateringskabeln från ditt packet och hämta ett USB-minne 2.0.
  • Gå till www.NeatoRobotics.com/sv/My-Neato och logga in
  • Under din Botvac Connected-robotdammsugare som du har registrerat ser du PROGRAMUPPDATERING
  • Klicka på programuppdatering och den tar dig till lämplig uppdatering för din robot (om det finns någon)