Hur uppdaterar jag programvaran på min Botvac Connected Serie Robot Dammsugare?

Denna information är relaterad till:

• Botvac Connected D3
  • Botvac ansluten D4
  • Botvac Connected D5
  • Botvac ansluten D6
  • Botvac ansluten D7

Håll mjukvaran på din Botvac Connected-Series uppdaterad. När en programuppdatering är tillgänglig kommer det att finnas ett meddelande i Neato-appen på robotens panel.

1. Tryck på meddelandet för att initiera en automatisk uppdatering
  2. På nästa skärm trycker du på UPDATERA MIN ROBOT.
  3. Programvaran kommer att gå igenom uppdateringsprocessen
  4. Ett meddelande kommer att visas när uppdateringen är klar