Vad är funktionen Hitta mig?

Om du inte kan hitta din robot i hemmet, kan du använda funktionen Hitta mig för att hitta den. Klicka på din robot infoIkon-ikon på Neato-appens instrumentpanel och klicka sedan på Hitta mig-ikonen till vänster om robotbilden. Roboten börjar pipa i 5 sekunder så att du kan ”följa ljudet” och på så sätt hitta din robotdammsugare. Tryck på HITTA MIG-ikonen igen och fortsätt tills du hittar din robot i hemmet. Funktionen är tillgänglig på vissa modeller av robotar.