Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Hur tar jag bort oönskade sammankopplade nätverk från min robot?

För att ta bort ett Wi-Fi-nätverk från din lista, gå till robots instrumentpanel på Neato-appen. Klicka först på Robot-inställningar kugghjulIkon och sedan på Wi-Fi-inställning. Välj det nätverk du vill ta bort. Klicka på ”soptunna”-ikonen i det övre högra hörnet för att ta bort.

Var denna artikel till hjälp?

  Back