Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Hur reagerar husdjur på Neato-robotdammsugare?

De flesta användarna säger att husdjuren till en början är nyfikna på roboten, men de besväras inte av den – och en del djur till och med leker med den.

Var denna artikel till hjälp?

  Back