Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Vilket är det bästa sättet att bära en Neato robotdammsugare?

Använd handtaget på ovansidan av roboten för att lyfta den. Fatta tag i handtaget på roboten för att lyfta den och flytta den till det rum du vill städa.

Var denna artikel till hjälp?

  Back