Statuslampor

Statuslampan, som är bågformad och placerad runt RENGÖRING HUS-knappen, talar om när robotdammsugaren är redo att dammsuga house_icon (robotdammsugare Botvac) eller START-knappen (robotdammsugare XV Series) talar om för dig om din robot är klar att dammsuga.

XV Series, Botvac, Botvac D Series Botvac Connected
  • STADIGT GRÖNT LJUS – dammsugaren är fulladdad och redo för städning.
  • STADIGT VITT LJUS – dammsugaren är fulladdad och redo för städning.
  • BLINKANDE GRÖNT LJUS – den är inte fulladdad men du kan starta en städcykel när som helst.
  • BLINKANDE VITT LJUS – den är inte fulladdad men du kan starta en städcykel när som helst.
  • BLINKANDE GULT LJUS – roboten håller på att ladda och kan inte starta en ny städcykel förrän lampan börjar lysa GRÖNT.
  • BLINKANDE GULT LJUS – roboten håller på att ladda och kan inte starta en ny städcykel förrän lampan börjar lysa VITT.
  • STADIGT GULT LJUS – dammsugaren kan inte börja städa. Ett meddelande på displayen talar om vad roboten behöver för att kunna börja städa.
  • STADIGT GULT LJUS – dammsugaren kan inte börja städa. Ett meddelande på displayen talar om vad roboten behöver för att kunna börja städa.