Due to Hurricane Ophelia, our Customer Care team is closing early today. You can still email our team and will get back to you within the next two business days.  Thank you.
Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

Back

Statuslampor

Statuslampan, som är bågformad och placerad runt RENGÖRING HUS-knappen, talar om när robotdammsugaren är redo att dammsuga house_icon (robotdammsugare Botvac) eller START-knappen (robotdammsugare XV Series) talar om för dig om din robot är klar att dammsuga.

XV Series, Botvac, Botvac D Series Botvac Connected
  • STADIGT GRÖNT LJUS – dammsugaren är fulladdad och redo för städning.
  • STADIGT VITT LJUS – dammsugaren är fulladdad och redo för städning.
  • BLINKANDE GRÖNT LJUS – den är inte fulladdad men du kan starta en städcykel när som helst.
  • BLINKANDE VITT LJUS – den är inte fulladdad men du kan starta en städcykel när som helst.
  • BLINKANDE GULT LJUS – roboten håller på att ladda och kan inte starta en ny städcykel förrän lampan börjar lysa GRÖNT.
  • BLINKANDE GULT LJUS – roboten håller på att ladda och kan inte starta en ny städcykel förrän lampan börjar lysa VITT.
  • STADIGT GULT LJUS – dammsugaren kan inte börja städa. Ett meddelande på displayen talar om vad roboten behöver för att kunna börja städa.
  • STADIGT GULT LJUS – dammsugaren kan inte börja städa. Ett meddelande på displayen talar om vad roboten behöver för att kunna börja städa.