Städa ovanvåningar och nedanvåningar

Om du vill städa en yta långt från laddningsstationen eller på ett annat våningsplan tar du med dig Neato-roboten till platsen du vill städa, sätter den på golvet och startar den manuellt. När roboten är klar med dammsugningen återvänder den till den startplats där du först placerade den.

Du behöver inte flytta laddningsstationen mellan de olika rummen i ditt hem såvida inte bostadsytan är ovanligt stor och du tror att roboten behöver laddas under städcykeln.