Ibland skakar min Neato från vänster till höger. Är det något som är fel?

Om roboten börjar skaka medan den dammsuger ska du pausa städcykeln och se efter om stötfångaren har fastnat. Tryck runtom på stötfångaren tills den kan röra sig lätt och du hör ett klickande ljud, vilket betyder att den inte sitter fast.

Återuppta städningen eller starta en ny städcykel och kontrollera att beteendet har upphört.