Due to Hurricane Ophelia, our Customer Care team is closing early today. You can still email our team and will get back to you within the next two business days.  Thank you.
Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

Back

Hur ställer jag in datum och tid på Botvac Connected?

Det finns två sätt att ställa in datum och tid på Botvac Connected:

• Om driftläget är OANSLUTEN, använd LCD-skärmen och de tillhörande knapparna för att välja MENY/INSTÄLLNINGAR/DATUM OCH TID att ställa den aktuella veckodagen och aktuell tid.

settings_preferences_lcd

• Om driftläget är ANSLUTEN, när du ansluter din robot till ditt hems Wi-Fi-nätverk, kommer datum och tid automatiskt att ställas in av ditt nätverk. Så länge som den förblir ansluten, kommer den att uppdateras kontinuerligt för sommartid och normaltid.

OBS! Om roboten flyttas utanför sitt nätverk och anslutningen förloras kommer hemskärmen att visa 00.00 eller 12.00 AM efter ett strömavbrott. I så fall kommer den schemalagda rengöringen inte att ske eftersom tidsinställningen förlorats. Det finns två alternativ för att få den schemalagda rengöringen att fungera:

1 – Ta bort det befintliga nätverket: HUVUDMENY>INSTÄLLNINGAR>WIFI>Ta bort nätverk. Följ sedan stegen i Neato-appen för Ansluta en robot och ansluta din robot till den nya platsens Wi-Fi-nätverk och tiden ställs in automatiskt.

2 – Avaktivera Wi-Fi (HUVUDMENY>INSTÄLLNINGAR>WIFI och avmarkera kryssrutan Wi-Fi) och ställ in klockan för roboten med hjälp av LCD-skärmen): Huvudmeny>Datum och Tid.

Du behöver ställa in datum och tid på din robot för att den schemalagda automatiska rengöringen ska fungera.