Kontrollera att basen är ansluten till strömmen.

Vad skärmen säger Vad det betyder Vad du ska göra
Kontrollera att basen är ansluten till strömmen.
Roboten har anslutit till laddningsstationen men kan inte laddas. Se till att laddningsstationen är ansluten till ett fungerade vägguttag och att den står på en plan yta.

Om detta felmeddelande finns kvar och du har modellen Botvac, kontrollera att strömkabeln är korrekt ansluten till laddningsstationen, den bör skjutas in så långt det går.

Om du har en Botvac XV Series, kontrollera att strömkabeln är korrekt ansluten till laddningsstationen.
Om problemet kvarstår klickar du på chattikonen för att få hjälp eller går till vår sidaKontakta kundtjänst för fler alternativ.