Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Robotens garanti har gått ut. Hur kan jag få den reparerad?

Om robotens garanti har gått ut bör du kontakta en reparatör som är auktoriserad av Neato.

  • Extron är en auktoriserad reparatör i USA och Kanada.
  • För alla andra länder: kontakta det auktoriserade partnerföretag där du köpte roboten.
Var denna artikel till hjälp?

  Back