Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Ibland ger min Neato ifrån sig ett högt ljud. Vad innebär detta?

Hår som har snurrat in sig i borstlagren kan ibland få roboten att ge ifrån sig ett pipande ljud. Se instruktionerna nedan om hur man rengör lagren.

Neato_XV_Brush_Assembly
Var denna artikel till hjälp?

  Back