Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Min stötfångare har fastnat. Lossa den.

Vad skärmen säger Vad det betyder Vad du ska göra
Min stötfångare
har fastnat.
Lossa den.
Stötfångaren eller stötfångarsensorn har utlösts och har kanske fastnat. Knacka försiktigt på stötfångaren för att frigöra den – det ska höras TVÅ klick när man trycker på stötfångaren. Ett klick när den trycks in och ett när den åker tillbaka ut.
Var denna artikel till hjälp?

  Back