Our Customer Care team is closing early on Friday July 28th at 5 pm EST(2 pm PST). You can still email our team and will get back to you within the next two business days.  Thank you.
Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

Back

Låg batterinivå. Ladda före rengöring.

Vad skärmen säger Vad det betyder Vad du ska göra
Låg
batterinivå. Jag behöver
ladda batteriet
innan jag kan
städa.
Batterinivån är låg och roboten kan inte dammsuga förrän batteriet har laddats. Låt roboten avsluta laddningen vid laddningsstationen.

Robotarna Botvac Connected med Li-jonbatterier:

Om din robot fortfarande har problem med kort drifttid efter att du har laddat batterierna kan du köpa nya batterier här.

Robotarna XV Series, Botvac Series, Botvac D Series med NiMh-batterier:

Om du har laddat batterierna och robotens drifttid fortfarande är kort rekommenderar vi att du omkalibrerar batterierna. Om du fortfarande har problem med kort drifttid efter att du har omkalibrerat batterierna kan du köpa nya batterier här.