Låg batterinivå. Ladda före rengöring.

Vad skärmen säger Vad det betyder Vad du ska göra
Låg
batterinivå. Jag behöver
ladda batteriet
innan jag kan
städa.
Batterinivån är låg och roboten kan inte dammsuga förrän batteriet har laddats. Låt roboten avsluta laddningen vid laddningsstationen.

Robotarna Botvac Connected med Li-jonbatterier:

Om din robot fortfarande har problem med kort drifttid efter att du har laddat batterierna kan du köpa nya batterier här.

Robotarna XV Series, Botvac Series, Botvac D Series med NiMh-batterier:

Om du har laddat batterierna och robotens drifttid fortfarande är kort rekommenderar vi att du omkalibrerar batterierna. Om du fortfarande har problem med kort drifttid efter att du har omkalibrerat batterierna kan du köpa nya batterier här.