Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Ställ in robotens tid och datum först.

Vad skärmen säger Vad det betyder Vad du ska göra
Ställ in robotens tid och datum först.
Du måste ställa in datum och tid innan en schemaläggning kan ställas in. Ställ in datum och tid genom att gå till HUVUDMENY > DATUM och TID.
Var denna artikel till hjälp?

  Back