Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Felaktigt Wi-Fi-lösenord eller router. Försök igen.

Vad skärmen säger Vad det betyder Vad du ska göra
Felaktigt Wi-Fi-lösenord eller router. Försök igen.
Ditt Wi-Fi-nätverksnamn (SSID) eller lösenord i appen är felaktigt. Kontrollera att du angivit rätt Wi-Fi-nätverksnamn (SSID) och lösenord. Se Felsökning av Wi-Fi och försök igen. Om problemet kvarstår, klicka på chattikonen för att få hjälp eller gå till sidan Kontakta kundtjänst för fler alternativ.
Var denna artikel till hjälp?

  Back