Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Hur stort rum eller hur stor yta kan Neato dammsuga?

Neato kan rengöra både små och stora rum.

För stora ytor laddar den automatiskt om batterierna om det behövs under rengöringen. När den har laddats färdigt återvänder den till den plats där den slutade för att slutföra städcykeln. Faktorer som påverkar hur stor yta roboten kan dammsuga – och hur snabbt – är bl.a. hur många möbler det finns i rummet och hur stor golvytan är.

Var denna artikel till hjälp?

  Back