Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Töm dammbehållare och filter.

Vad skärmen säger Vad det betyder Vad du ska göra
Töm dammbehållare och filter.
Dammbehållaren och filtret kan nog vara blockerade av damm och smuts. Det har gått för lång tid med rengöring sedan dammbehållaren öppnades. Du måste tömma dammbehållaren och rengöra filtret innan nästa användning.
Var denna artikel till hjälp?

  Back