Hur fungerar autoladdning och återupptagning av städning?

Om batterierna börjar ta slut medan den städar går den tillbaka till laddningsstationen och laddar batterierna av sig själv.

När batterierna börjar ta slut går Neato över till läget pausad städning och stänger av borsten och fläkten för att spara ström. Sedan går den tillbaka till laddningsstationen, laddar batterierna och återupptar sedan städningen där den slutade.

Neato kan köra tre gånger och ladda batterierna upp till två gånger under en städcykel.