Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Anslut USB-enheten.

Vad skärmen säger Vad det betyder Vad du ska göra
Anslut
USB-enheten.
USB-kabeln eller USB-minnet är inte anslutna. Kontrollera att både USB-kabeln och USB-minnet är anslutna. Se också till att USB-enheten är korrekt formaterad som FAT32.
Var denna artikel till hjälp?

  Back