Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Är det normalt att min robot ibland blinkar ”laddar” även när den inte används och är fulladdad?

Roboten blinkar grönt när den laddar.

När den står på laddningsstationen förbrukar den en liten mängd ström i standby-läget. När batterinivån har fallit tillräckligt återupptar roboten laddningen en stund för att fylla på batteriet och då blinkar LED-lampan.

Var denna artikel till hjälp?

  Back