Hur gör jag för att ändra inställningar för ljud, klocka, lysdioder och knappklick?

Du kan ändra standardinställningarna genom att använda LCD-skärmen på din robot, tryck på VÄLJ-knappen och välj INSTÄLLNINGAR. På nästa skärm kan du se de element som du kan ändra. I diagrammet nedan kan du se vilka standardinställningarna är och de inställningsalternativ som du har:

settings_preferences_lcd

preferences_lcd

Standard Alternativ
24-timmars tidsformat 12-timmars tidsformat Ändra till 24-timmars tidsformat
Lysdioder

lysdioderna runt knapparna rengöring av PUNKT eller HUS
kan vara på

AV

lysdioderna runt knapparna rengöring av PUNKT eller HUS
är alltid AV

Knapptryckningar PÅ – gör ett ljud när du trycker på
funktionsknapparna runt LCD-skärmen
AV – inget ljud uppstår när du trycker på
funktionsknapparna runt LCD-skärmen
Robotljud

Ett unikt ljud för var och en av följande:

• Väckning
  • Börja rengöra
  • Rengöring klar
  • Fel
AV

Inget ljud för var och en av följande:

• Väckning
  • Börja rengöra
  • Rengöring klar
  • Fel

Dammbehållare larm PÅ – Varnar dig om dammbehållaren börjar bli full AV – Ingen varning om att dammbehållaren börjar bli full.

Om du inte vill höra varningen för dammbehållaren men du vill höra andra varningar, kan du stänga av denna varning när du ställer alla larm till PÅ.

Alla larm PÅ – Alla varningar än PÅ.

Varningen för dammbehållaren kan kontrolleras separat.

AV – Alla varningar AV.

Om du väljer att aktivera alla larm så är varningen för dammbehållaren också PÅ.