Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Är laddningsstationerna för robotarna i BotVac-serien och XV-serien kompatibla?

Nej, laddningsstationerna för BotVac-serien och XV-serien är inte kompatibla. BotVac-robotarna måste laddas med en laddningsstation ur BotVac-serien och XV-robotarna måste laddas med en laddningsstation ur XV-serien.

Var denna artikel till hjälp?

  Back