Varför går inte min robot tillbaka till laddningsstationen?

När din robot håller på att städa och batteriet laddar ur försöker den gå tillbaka till laddningsstationen. Ibland kommer den nära stationen men lyckas inte riktigt ta sig hela vägen fram och ibland tappar den bort sig och hittar den inte. Om din robot inte går tillbaka till laddningsstationen rekommenderar vi att du testar att flytta på stationen enligt beskrivningen i den här supportartikeln.