Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

På vilka golvytor kan Neato dammsuga?

Neato-roboten kan städa på alla golvtyper, till exempel heltäckningsmatta, klinkers, laminat och trä. Neato kan ha problem med ryamattor. Vi rekommenderar att mattfibrerna inte är över 15 mm. Neato kan också ha problem med mattor som är gjorda av syntetfiber, även om de inte är över 15 mm.

Var denna artikel till hjälp?

  Back