Hur fungerar en punktvis rengöring på robotdammsugaren Botvac Connected?

Knappen PUNKTRENGÖR spot talar om för din Neato att rengöra ett litet avsnitt (200 x 200 cm) av ditt rum med en knapptryckning. Du kan lyfta roboten och placera den var som helst där du vill att den ska punktrengöra.

När du startar funktionen PUNKTRENGÖR dammsuger Neato ytterkanterna på en virtuell yta och sedan insidan genom att gå fram och tillbaka i ett rätlinjigt mönster. När Neato är klar återvänder den till startplatsen, men om den har sett en laddningsstation i närheten under städningen återvänder den dit och fickparkerar mot den.

Botvac D3 Connected Botvac D5 Connected Botvac Connected
Small Spot Cleaning
Large Spot Cleaning
2-Pass Cleaning

Om du använder Neato-appen, har du ytterligare två alternativ att välja mellan:

• Du kan ställa in PUNKTRENGÖR till att rengöra ett litet område (200 x 200 cm) eller ett större område (400 x 400 cm) av ditt rum.
  •  Du kan ställa in PUNKTRENGÖR till 1-pass eller 2-pass rengöring. Om du ställer in den för 2-pass rengöring kommer den att rengöra områdets ytterkanter och sedan insidan genom att gå fram och tillbaka i ett rätlinjigt mönster. Under det andra passet repeterar den processen genom att gå fram och tillbaka i en annan riktning:clean_pattern_graph

Standardinställningen för Neato-appen är att rengöra ett litet område (200 x 200 cm) med 1-pass rengöring. När funktionen PUNKTRENGÖR är avslutad, återgår inställningen tillbaka till standardinställningen.