Levereras Botvac Connected med ett litiumjonbatteri?

Botvac Connected levereras med ett litiumjonbatteri med lång livslängd. Vi rekommenderar att du gör en första uppladdning under natten och sedan är noga med att ställa robotdammsugaren på laddningsstationen när den inte används. Liksom alla uppladdningsbara batterier kommer detta batteri att försämras med tiden och någon gång i framtiden behöva bytas ut. Batteriets livslängd beror på hur ofta du dammsuger och hur det ser ut där Neato-dammsugaren arbetar. OBS! Neatos litiumjonbatteri i är endast kompatibelt med Botvac Connected dammsugarrobotar.