Kan jag använda Neatos Li-jonbatteri med robotdammsugarna XV, Botvac eller Botvac D Series?

Neatos Li-jonbatteri fungerar BARA med robotdammsugarna Neato Botvac Connected. Om din robot har ett NiMH-batteri (nickel-metallhydrid) måste du fortsätta använda robotens NiMH-batteri och köpa ersättningsbatterier för dessa vid behov. Dessa två olika batterier är inte kompatibla och därför inte är utbytbara.