Our Customer Care team is closing early on Friday July 28th at 5 pm EST(2 pm PST). You can still email our team and will get back to you within the next two business days.  Thank you.
Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

Back

Vilka är systemkraven för att använda Botvac Connected med Neato-appen?

1. En internet-anslutning behövs
    • En anslutning till internet behövs för att köra roboten i anslutet läge.
    • En internet-anslutning behövs för att använda Neato-appen.
    • Grundläggande anslutningshastigheter (56 Kbps och högre)
  2. Router eller extender-enheter
    • Neato Botvac Connected Series stöder ENDAST 2,4 GHz Wi-Fi-nätverk. Neato-appen visar automatiskt bara 2,4 GHz trådlösa nätverk när du installerar din robot.
  3. Enheter som stöds
    • Apple-enheter
      • Programvara
        • iOS 8 och nyare
      • Maskinvara
        • Apple iPhone 4 och nyare
        • Apple iPad2 och nyare
        • Apple iPod Touch (5:e generationen)
        • Apple iPad Mini och nyare
        • Obs! Neato-appen är inte optimerad för surfplattor.
    • Android-enheter
      • Programvara
        • Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) och nyare
      • Maskinvara
        • som stöds:
          • extra stora skärmar (minst 960 x 720 dp)
          • stora skärmar (minst 640 x 480 dp)
          • normala skärmar (minst 470 x 320 dp)
        • Enheter som inte stöds
          • små skärmar med minst 426 x 320 dp
  4. Nätverkssäkerhet
    • WPA och WPA2 med TKIP-, PSK- och AES/CCMP-kryptering.
    • WEP och WEP EAP (Enterprise Authentication Protocol) stöds inte.
  5. Wi-Fi-kanaler
    • FCC kräver att alla trådlösa enheter i USA ska fungera på de trådlösa kanalerna 1–11.
    • Länder utanför Nordamerika kan använda kanaler över kanal 11. Kontrollera med din lokala tillsynsmyndighet för att avgöra vilka kanaler som är tillgängliga.
    • En framtida programversion för roboten kommer att stödja åtkomst till kanaler över 11 för användare utanför Nordamerika. Använd kanal 1–11 tills dess.
    • Kontrollera www.NeatoRobotics.com/support för programuppdateringar.