Vilka är systemkraven för att använda Botvac Connected med Neato-appen?

1. En internet-anslutning behövs
    • En anslutning till internet behövs för att köra roboten i anslutet läge.
    • En internet-anslutning behövs för att använda Neato-appen.
    • Grundläggande anslutningshastigheter (56 Kbps och högre)
  2. Router eller extender-enheter
    • Neato Botvac Connected Series stöder ENDAST 2,4 GHz Wi-Fi-nätverk. Neato-appen visar automatiskt bara 2,4 GHz trådlösa nätverk när du installerar din robot.
  3. Enheter som stöds
    • Apple-enheter
      • Programvara
        • iOS 8 och nyare
      • Maskinvara
        • Apple iPhone 4 och nyare
        • Apple iPad2 och nyare
        • Apple iPod Touch (5:e generationen)
        • Apple iPad Mini och nyare
        • Obs! Neato-appen är inte optimerad för surfplattor.
    • Android-enheter
      • Programvara
        • Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) och nyare
      • Maskinvara
        • som stöds:
          • extra stora skärmar (minst 960 x 720 dp)
          • stora skärmar (minst 640 x 480 dp)
          • normala skärmar (minst 470 x 320 dp)
        • Enheter som inte stöds
          • små skärmar med minst 426 x 320 dp
  4. Nätverkssäkerhet
    • WPA och WPA2 med TKIP-, PSK- och AES/CCMP-kryptering.
    • WEP och WEP EAP (Enterprise Authentication Protocol) stöds inte.
  5. Wi-Fi-kanaler
    • FCC kräver att alla trådlösa enheter i USA ska fungera på de trådlösa kanalerna 1–11.
    • Länder utanför Nordamerika kan använda kanaler över kanal 11. Kontrollera med din lokala tillsynsmyndighet för att avgöra vilka kanaler som är tillgängliga.
    • En framtida programversion för roboten kommer att stödja åtkomst till kanaler över 11 för användare utanför Nordamerika. Använd kanal 1–11 tills dess.
    • Kontrollera www.NeatoRobotics.com/support för programuppdateringar.