Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Hur kopplar jag från batterierna?

Följ dessa steg för att koppla från batterierna:

  1. Leta rätt på batteriluckorna bredvid hjulen (se bilden nedan). Lossa de två skruvarna på respektive batterilucka.
  2. Lossa respektive batteri från kontakten.
  3. Sätt tillbaka batteriluckorna.

*OBS! Var försiktig när du kopplar från och återansluter batterikontakten så att du inte drar av kontakten från batterifacket.

Se även instructions to replace Neato's batteries för mer information.

battery_door
Var denna artikel till hjälp?

  Back