Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Kan Neato dammsuga våta golv?

Använd inte Neato på våta golv, och håll den borta från vatten.

Fukt kan skada robotdammsugarens elektronik och medföra att den inte fungerar och även göra garantin ogiltig. Innan du dammsuger ska du flytta undan djurens matskålar och alla växter – eller använda gränsmarkeringarna – för att skydda roboten från vatten.

Var denna artikel till hjälp?

  Back