Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Hur ansluter Neato till laddningsstationen?

Den använder sitt BotVision-navigeringssystem för att ansluta och ladda batterierna. När roboten behöver laddas eller har slutfört en städcykel letar den upp laddningsstationen, riktar in sig och vänder så att den kommer i rätt position för att kunna laddas. Sedan fickparkerar den sakta mot laddningsstationen tills den får kontakt.

Var denna artikel till hjälp?

  Back