Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

USB-minnet är fullt

Vad skärmen säger Vad det betyder Vad du ska göra
USB-minnet är fullt.
USB-minnet är fullt. Kan inte kopiera loggar. Rensa USB-minnet på en del innehåll och anslut USB-minnet till kabeln och starta filöverföringen av loggen igen.
Var denna artikel till hjälp?

  Back