Min robot går vidare till nästa rum utan att ha städat färdigt i ett rum. Är detta normalt?

Eftersom robotens BotVision-navigeringssystem kartlägger segment på 3 x 4,5 m åt gången avslutar den ibland inte ett helt rum innan den går vidare till nästa (särskilt i stora rum). Med sin funktion för rengöring av flera rum letar den aktivt efter andra utrymmen och rum som den kan städa. Neato håller reda på var den har och inte har städat och återgår till det första rummet för att avsluta jobbet och för att laddas.