Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Hur tar jag reda på vilken programvaruversion min Neato-robot använder?

För att ta reda på vilken programvaruversion roboten använder:

1. Tryck på knappen MENY på LCD-skärmen
2.  Tryck på "Hjälp"
3. Tryck på "Visa revideringar"
4. Versionen av programvaran är numret efter "SW" på skärmen

Var denna artikel till hjälp?

  Back