Hur fungerar punktvis rengöring på robotarna Botvac, Botvac D Series och XV?

När du trycker på knappen PUNKTRENGÖR punkt vrider Neato höger och gör en gränsrengöring av ett 4 'x 6' virtuellt område och rengör sedan innanmätet med ett fram och tillbaka mönster. När Neato återvänder till startplatsen eller om den såg sin laddstation i närheten under rengöringen kommer den att återgå till laddningsstationen och ansluta till den.

XV-serien: Punktrengörningns-funktionen är tillgänglig via LCD-skärmen genom att välja MENU -> SPOT CLEAN.

Botvac- och Botvac D-serie robotar: Tryck på Punktrengörnings-knappen punkt för att din Neato ska dammsuga en yta på 1,2 x 1,8 m. Du kan lyfta roboten och placera den var som helst där du vill att den ska punktrengöra.