Hur fungerar punktvis rengöring på robotarna Botvac, Botvac D Series och XV?

Robotarna Botvac och Botvac D Series: Tryck på knappen PUNKTRENGÖR punkt för att din Neato ska dammsuga en yta på 1,2 x 1,8 m. Du kan lyfta roboten och placera den var som helst där du vill att den ska punktrengöra.

När du trycker på knappen PUNKTRENGÖR punkt svänger Neato åt höger och dammsuger ytterkanterna på en virtuell yta på 1,2 x 1,8 m och sedan insidan genom att gå fram och tillbaka i ett rätlinjigt mönster. När Neato är klar återvänder den till startplatsen, men om den har sett en laddningsstation i närheten under städningen återvänder den dit och fickparkerar mot den.

XV Series: Funktionen PUNKTRENGÖR är tillgänglig via LCD-displayen genom valet MENY -> PUNKTRENGÖR