Our Customer Care team is closing early on Friday July 28th at 5 pm EST(2 pm PST). You can still email our team and will get back to you within the next two business days.  Thank you.
Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

Back

Mitt synfält är blockerat. Tryck OK (1000), (2000), (3000), (4000), (5000)

Vad skärmen säger Vad det betyder Vad du ska göra
Mitt synfält är blockerat. Tryck OK (1000), (2000), (3000), (4000), (5000)
Det är problem med lasersensorn som mäter avståndet till föremål. Tryck OK. Försök att starta om roboten genom att hålla nere START-knappen i 20 sekunder. Om problemet kvarstår, återställ roboten. För batteriströmbrytaren till AV, vänta i 5 minuter och för den till PÅ igen. Om det inte finns någon batteriströmbrytare kan du försöka koppla från batterierna.

Det är också bra att se till att följande görs:

• Kontrollera att inget blockerar roboten eller att roboten inte är intrasslad i sladdar
  • Kontrollera att roboten ligger plant på golvet
  • Kontrollera att inga möbler har flyttats eller att roboten inte har flyttats till ett annan rum
  • Kontrollera att robotens laser kan rotera fritt: Använd en bomullstops för att rotera lasern fem gånger åt vänster och fem gånger åt höger, se till att den INTE kommer in i något hål
  • Använd tryckluft med korta luftstötar på ett avstånd av 15 cm
  • Ladda din robot tills den lyser med fast grönt sken

Om problemet kvarstår klickar du på chattikonen för att få hjälp eller går till vår sidaKontakta kundtjänst för fler alternativ.