Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Min Neato studsar eller vibrerar när den rör sig på hårda golvytor. Vad innebär detta?

Gummiskrapan på borsthållaren kan vara utsliten. Om du behöver byta den kan du köpa ett paket med borsthållare och skrapa hos något var våra partnerföretag här.

Var denna artikel till hjälp?

  Back