Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Ibland tar Neato en annan väg när den dammsuger golven.

Varje gång din Neato ska börja dammsuga skannar den av rummet och planerar en rutt. På det sättet håller roboten reda på omgivningen och alla eventuella ändringar i placeringen av föremål för att försäkra sig om att den fortfarande använder en effektiv rutt varje gång.

Var denna artikel till hjälp?

  Back